Välkomna till vår sida.

Jag heter Ann-Louise och bor med min familj i Oxie 1 mil ifrån Malmö. Hundar och andra djur har funnits i mitt liv sen barns ben. Min första egna hund var en Labrador som hette Bamse som jag hade mycket kul ihop med.

Nästa hund som kom in i familjen var en Cockerspaniel vi var sugna på en ny hund och nappade på en annons i tidningen “Cocker valpar till salu” på det viset så kom Baloo in i familjen. Han började att väcka vårt intresse för hund utställningar och vi började att fundera på hur det skulle vara med egna valpar. Det blev ingen längre betänketid men en desto större väntan innan vi hittade Baloo's tilltänkte Ronja en docksöt Cockerspaniel flicka.

Veckor månader år gick och äntligen blev det dags vår egna första kull skulle komma till värden

Nu var vi helt sålda detta var vårt liv kennel namn söktes och beviljades Alpcocks kennel ( nu förstår du kanske var vi fått kennelnamnet ifrån.)

Åren gick och kullarna kom hundarna var nu en del av våra liv och vi stormtrivdes. Vi började att fundera på att kanske skaffa in en annan ras som det inte var så mycket trim och pälsvård på men ändå lång och fin päls, robust, klok, o en trevlig familjehund . Valet blev enkelt Papillon en stor hund i litet format. Ett nytt sökande började och vi fick kontakt med Anne-Lise på Phosphoros Kennel. “Kom hit och titta sa hon”! Och Vår första Pappis var ett faktum Vobbler. På den vägen har det rullat på nya Pappisar har flyttat in hundar har ställts ut med goda resultat. Valpar har fötts och hittat nya och trevliga hem. Vårt avels arbete har fortsatt med nya och intressanta linjer men alltid på friska och sunda hundar.

Vill samtidigt passa på att tacka Anne-Lise Jörgen Bäckman Kennel Phosphoros för all hjälp o stöd vi har fått genom åren.


Copyright © Webbmaster & Kennel aLPCOCK'S
Sidan ses bäst i 1024 x 765 bildpunkter